Villa Nederheem, Blaricum
29 september 2016
TEAM42 breidt haar diensten-aanbod uit met architectuur!
18 september 2017
Toon alles

Korting op deskundig advies van TEAM42


Het Geerpark is sterk in ontwikkeling en groeit in een gestaag tempo. De meest duurzame wijk van Nederland krijgt steeds meer vorm. Mensen willen graag in deze ambitieuze wijk wonen. Naast de huur- en koopwoningen zijn er ook vrije kavels te koop.

In deelgebied “Morgenzon” is Gemeente Heusden de verkoop gestart van 35 vrije kavels. Een niet te missen kans voor particulieren die hun droomhuis willen bouwen. Hierbij staat een gezond leefmilieu en toekomst voor de jeugd hoog in het vaandel. Duurzaamheid is anno 2017 belangrijk en staat dan ook centraal voor deze kavels. Voor iedereen die hierin graag voorop wil lopen is het Geerpark een perfecte locatie. Een mooie bijkomstigheid is de ontwerpvrijheid. De gemeente Heusden heeft het gebied als welstandsvrij bestempeld.

U zult zich afvragen, ‘zit er een kavel tussen voor ons? Past ons droomhuis daar mooi op? Waar moeten we allemaal rekening mee houden? Allemaal vragen waar TEAM42 antwoord op kan geven. TEAM42 is voor deze vrije kavels met Gemeente Heusden een samenwerking aangegaan zodat wij u als zelfbouwer kunnen ondersteunen.

Hoe werkt het?
Wanneer een kavel wordt gereserveerd via de website van Gemeente Heusden ontvangt u tezamen met de reserveringsbrief een voucher voor een adviesgesprek. Deze voucher kan bij de eerste kennismaking bij ons worden ingewisseld voor 4 uur adviestijd. Afhankelijk van uw kennis t.a.v. zelfbouw houdt u zelf de regie en daarmee de inhoud over het adviesgesprek in eigen handen.

Bent geïnteresseerd in onze dienstverlening? Dan nodigen wij u graag uit, bij ons óf bij u thuis aan tafel.
Stappenplan:
- Bel ons op en maak een afspraak (06-81479790 of 06-24859566);
- In het eerste kennismakingsgesprek krijgt u informatie die aansluit bij uw kennis op het gebied van zelfbouwen en hoe invulling te geven aan de duurzaamheidsambitie van Geerpark;
- Een tweede gesprek biedt ruimte voor extra diepgang.

Informatie:
- 1x Voucher adviesgesprek (4 uur)
- € 120,- (incl. btw)
- Afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis aan tafel.