Over


Met TEAM42 haalt u professionals in huis die pro-actief zijn, wel zo handig als de EPC-eis wordt aangescherpt tijdens uw planproces.

Oprichter & integraal bouwkundig ontwerper Sander van Bokhoven

Sander van Bokhoven wil in zijn rol altijd een brug slaan tussen ontwerp en uitvoering. Hij gaat voor een integrale aanpak bij ieder project met aandacht voor een heldere communicatie tussen alle betrokken partijen. Dus ook met u. ‘Meedenken met de architect, het proces optimaliseren met de ontwikkelaar en dan met een helder plan de uitvoering ingaan’, is zijn motto! Een bouwkundig partner ten voeten uit.


Oprichter & integraal bouwkundig adviseur Sander van Wijk

Sander heeft veel ervaring op gebied van bouwfysica, bouwregelgeving, brandveiligheid, energie-/installatie advies en algemeen bouwkundige zaken. Particulier of zakelijk? Dat maakt voor hem niet uit. De wensen van elke klant staan voor Sander áltijd voorop. Daarnaast is hij er voorstander van dat processen gestroomlijnd verlopen. Ook heeft hij de beschikking over de laatste rekensoftware. Tot slot houdt Sander de laatste ontwikkelingen binnen zijn vak zeer nauwkeurig bij, want die gaan snel…