Over


Met TEAM42 haalt u professionals in huis die pro-actief zijn, wel zo handig als de EPC-eis wordt aangescherpt tijdens uw planproces.

Oprichter & integraal bouwkundig ontwerper Sander van Bokhoven

Sander van Bokhoven wil in zijn rol altijd een brug slaan tussen ontwerp en uitvoering. Hij gaat voor een integrale aanpak bij ieder project met aandacht voor een heldere communicatie tussen alle betrokken partijen. Dus ook met u. ‘Meedenken met de architect, het proces optimaliseren met de ontwikkelaar en dan met een helder plan de uitvoering ingaan’, is zijn motto! Een bouwkundig partner ten voeten uit.


Oprichter & integraal bouwkundig adviseur Sander van Wijk

Sander heeft veel ervaring op gebied van bouwfysica, bouwregelgeving, brandveiligheid, energie-/installatie advies en algemeen bouwkundige zaken. Particulier of zakelijk? Dat maakt voor hem niet uit. De wensen van elke klant staan voor Sander áltijd voorop. Daarnaast is hij er voorstander van dat processen gestroomlijnd verlopen. Ook heeft hij de beschikking over de laatste rekensoftware. Tot slot houdt Sander de laatste ontwikkelingen binnen zijn vak zeer nauwkeurig bij, want die gaan snel…


Medeoprichter van TEAM42 ARCHITECTEN

Cees Vermeulen staat als architect en ontwerper al ruim dertig jaar voor heldere en robuuste ontwerpen. Robuust, dat betekent dat die ontwerpen overeind blijven in de weerbarstige bouwpraktijk. Een sterk éénduidig concept waar haast vanzelfsprekend het ontwerp uit voortvloeit in een krachtige vormentaal, zonder fratsen, maken die ontwerpen bestand tegen uitvoeringsfoutjes en soms noodzakelijke bezuinigingen. De kwaliteit van die ontwerpen is door die aanpak minder afhankelijk van materialisatie of esthetische detaillering. Die aanpak laat ook ruimte voor “gezond-bouwkundig-verstand”. Sinds 2017 versterkt Cees TEAM42 en sinds maart 2020 heeft Cees samen met Sander van Bokhoven en Sander van Wijk TEAM 42 ARCHITECTEN opgericht, een architectenbureau dat onmiskenbaar het DNA van TEAM42 in zich heeft.